Toliko si zgodan da ne mogu da pričam normalno

Zabava - Subota 11.10.2014 - 13:56

Predstavljajući američkog predsednika Baraka Obamu gostima na žurci u svom domu, glumica Gvinet Paltrou nije mogla da sakrije oduševljenje, pa je kazala: „Toliko si zgodan da ne mogu da pričam normalno!"

BETA/AP BETA/AP

Gvinet Paltrou je krajem nedelje u svojoj luksuznoj kući u Los Anđelesu organizovala gala večeru za članove naionalnog komiteta demokrata. Među brojnim političarima bile su i holivudske zvezde kao što su Džulija Roberts i Bredli Vitford.

Zvanica koja je izazvala najviše pažnje svakako je predsednik Barak Obama, a ni sama Paltrou nije krila odušveljenje zbog toga što Obama priustvuje zabavi, prenosi Dejli telegraf.

Njeno uzbuđenje bilo je toliko da je na početku svog obraćanja gostima i predstavljanja Obame, Paltrou iskreno kroz smeh izjavila: „Toliko si zgodan da ne mogu da pričam normalno!“

Četrdesettrogodišnja glumica je u svom daljem obraćanju otkrila da je već godinama „jedna od najvećih, ako ne i najveća obožavateljka“ Baraka Obame, kojeg smatra izvanrednim uzorom.

Paltrou, koja osim snimanja filma uspešno stoji i iza lajfstajl sajta „Goop“, godišnje zarađuje oko 12 miliona dolara. Tako je Obami zahvalila i na tome što se zalaže za jednaka prava muškaraca i žena, uključujući i izjednačavanje zarada bez obzira na rodne razlike.

- To je veoma važno meni kao majci koja zarađuje - dodala je ona.

Svi gosti platili su po hiljadu dolara za ulazak na zabavu, a oni koji su želeli da ostanu na posebnoj večeri sa Obamom platili su dodatan iznos u visini od 15.000 do 32.000 dolara. Sav novac doniran je Demokratskoj partiji.

DAILY TELEGRAPH, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: