Top sedam letnjih boja i kako ih nositi

Zabava - Subota 14.06.2014 - 13:55

Od modne piste do šetališta, jarke boje su ovogodišnji letnji trend. Bilo da nosite jednu nijansu od glave do pete ili naglasite kombinaciju nekim dodatkom u drugoj boji, evo koje su top boje ove sezone i kako ih nositi.

lovemegan/flickr.com lovemegan/flickr.com

Crna

Uvek šik i upotrebljiva, crna je sofisticirana i elegantna pa je možete nositi cele godine. Za letnje večeri kombinujte crnu odeću sa zlatnim dodacima. Izazovno će izgledati i ako haljina ili bluza imaju čipkaste detalje.

Koralna

Za stilsku razigranost letnje garderobe zadužene su sve nijanse koralne boje. Odevnu kombinaciju 'začinite' letnjim cipelama sa visokom petom u koralnoj boji, komadom nakita, karminom na usnama ili lakom za nokte koralne boje.

Denver plava

Samo napred, izrazite se i budite neustrašivi, plava boja postoji da biste bili primećeni. I najobičniji stajling ćete osvežiti ako mu dodate plavu torbicu, plavi komad nakita ili plavu senku za oči.

Ljubičasta

Zavodljiva, ženstvena i fantastična, ljubičasta boja je idealna za upotpuniti letnju odevnu kombinaciju. Letnju haljinu iskombinujte s ljubičastim cipelama ili se odlučite za karmin u ovoj nijansi.

Tirkizna

Istaknite svoju jedinstvenu ličnost nijansama tirkizne boje, idealne boje za letnje i vruće dane. Naglasite svoju odevnu kombinaciju tirkiznom torbicom ili lakom za nokte.

Srebrna

Metalik je apsolutni hit ove sezone, a srebrni detalji su nezaobilazan letnji trend. Upotpunite odeću srebrnim aksesoarom, lančićem ili minđušama.

Bela

S belom bojom leti ne možete pogrešiti bez obzira za šta se odlučili. Majica, šešir, sunčane naočare s belim okvirima, haljina, jaknica ili lak za nokte..., sve što odaberete idealno je za letnji stil.
 

SUPER ŽENA; NET.HR, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: