Tri razloga protiv veze samo zbog novca

Zabava - Nedelja 30.08.2015 - 00:49

Ako idete za novcem, poručujete da ste i vi sami roba s cenom, što je veoma ponižavajuće.

Novac možete i sami da zaradite. Foto: Thinkstock Novac možete i sami da zaradite. Foto: Thinkstock

Postoji mnogo razloga zbog kojih činjenica da muškarac ima novca ne treba da vam bude vodilja u rasuđivanju da li ćete pristati na vezu sa njim, a ovo su tri najjača:

1. Ako idete samo za novcem, poručujete da ste i vi sami roba s cenom

Pridavati toliku važnost novcu u vezi može značiti da ćete sami sebe staviti u nezavidnu poziciju koja bogatom muškarcu može ići naruku. On će se lepo zabavljati dok vi plešete kako on svira i tretira vas poput komada nameštaja.

2. Danas vaš opstanak ne zavisi više od muškarca: zarađujte sami i izlazite s kim hoćete

Niko ne kaže da treba da izlazite s grebatorom, ali zabavljati se s nekim znači mnogo više, a to se ne svodi na partnerov bankovni račun. To što postoji mogućnost da sami rešite svoje egzistencijalne probleme otvara vam fantastičnu priliku da se u vezi bavite - emocijama. Zvuči samo razumljivo, ali duga je istorija onih koji su o tome sanjali.

3. "Ima novca, znači vredi“

Kako biste se vi osećali da neko o vama donosi stav na tako površan način? Baš kao što to vi ne želite, ni muškarci ne žele i ne zaslužuju isto. Smešno je misliti da je neko, samo zato što dolazi iz bogate porodice, onaj koga bi bilo vredno zadržati kao partnera. Radije tražite dečka koji ima ambicije i želi da izgradi carstvo zajedno s vama.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: