Uz pomoć ovih trikova ćete izgledati kao filmska zvezda

Zabava - Petak 29.08.2014 - 13:39

Tačno je da nemamo svi milione koji bi nam pomogli da izgledamo besprekorno, ali primenom ovih par saveta vrlo je moguće približiti se željenom idealu...

Foto: patrisyu/freedigitalphotos.net Foto: patrisyu/freedigitalphotos.net

Blistave oči

Umorni ste, i neispavani? Ovaj mali trik pomoći će vam da sakrijete podočnjake – nanesite tanku liniju sivkaste ili bež senke za oči ispod donjih trepavica. Time ćete neutralisati plavičasto-modre nijanse ispod očiju.

Blistav ten

Zaboravite na mikrodermoabrazije i hemijske pilinge – dodavanjem male količine metalik senke za oči u losion za lice za par sekundi izgledaćete spremno za crveni tepih!

Bronzani sjaj

Istaknite jagodice nanošenjem bronzanog pudera. Vaše lice će dobiti više konture i dubine, i izgledaćete privlačnije.

Ujednačite ten

Da bi vaše lice izgledalo kao lice modela, obavezno koristite četke i sunđere prilikom nanošenja pudera, a nikako prste. Time ćete ga ravnomerno raspodeliti i lice će izgledati mekše.

Prirodna boja usana

Ne trošite novac na skupe karmine boje kože – jednostavno umočite sunđerčić za šminkanje u malo podloge za lice i nanesite je na usne. Ostavite par sekundi da se osuši, a onda nanesite providni sjaj. Izgledaćete savršeno.

Predivne obrve

Svi znamo koliko je bitno kako su obrve oblikovane i koliko njihov oblik utiče na celokupan izgled lica. Ako ste preterali sa čupanjem ili nisu pune onoliko koliko biste želeli da budu, ne trošite mukom stečeni novac na skupocene proizvode namenjene specijalno njima. Nanošenjem maskare na neujednačena mesta postići ćete podjednako dobar efekat.

Poigravajte se nijansama karmina

Da ne bi morali da kupujete nove karmine, pomešajte dve ili više nijansi onih koje već imate kod kuće. Mogućnosti je bezbroj!
 

SUPER ŽENA, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: