Videle da žena vara svog muža, pa su odlučile da mu pomognu

Zabava - Nedelja 26.07.2015 - 08:58

Dve sestre koje su došle na utakmicu Atlanta Bravesa tvrde da su pomogle jednom muškarcu da otkrije istinu o svojoj ženi.

Pazite šta radite na javnom mestu. Foto: Twiter Pazite šta radite na javnom mestu. Foto: Twiter

Delana i Brin Hinson došle su na utakmicu Braversa protiv Los Angeles Dodgersa u sredu, kad su videle da žena ispred njih, koja je došla na stadion sa suprugom, šalje seksualne poruke nekome kog je na svom mobilnom nazvala “Nensi”.

Počele su da fotografišu njene poruke i sve da objavljuju na Tviteru. Tvrde da je žena poruke zapravo slala muškarcu koji se zove Mark Alen, a na kraju su njenom suprugu dale poruku u kojoj je pisalo šta njegova žena radi.

"Vaša žena vas vara. Pogledajte poruke koje je poslala nekome kog je nazvala Nensi. To je zapravo muškarac koji se zove Mark Alen. Imam fotografije poruka na svom mobilnom”, napisala je Delana u poruci. Dodala je da može da joj se javi ako njegova supruga izbriše sve poruke i ona će mu pokazati fotografije. “Mislila sam da treba da znate”, zaključila je.

Brin je o svemu obavestila svoje pratioce na Tviteru. “Ono kad je ispred vas bračni par, a ona nije verna pa smo morale da je razotkrijemo”, napisala je.

Otkrila je da je par ispred njih u braku 29 godina i da su muškarcu na odlasku gurnule poruku u ruku. Nakon pola sata Delana je dobila njegovu poruku u kojoj ju je prevareni muškarac tražio fotografije poruka koje je slala njegova žena.

Neki su ih optužili da su izmislile priču i montirale poruke na telefon, pa su objavile video snimak na kojoj žena piše poruke ljubavniku.

Ovo nije prvi takav slučaj, prošle godine jedan muškarac je upozorio drugog nakon što je video da njegova trudna devojka šalje romantične poruke nekom drugom. Fotografiju poruke koju mu je dao je objavio na Fejsbuku i izazvao debatu da li stranci smeju tako da se mešaju u živote ljudi koje ne poznaju.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: