Vlado Georgijev postaje glumac!

Zabava - Nedelja 24.07.2016 - 12:21

Rediteljski prvenac proslavljenog glumca Nikole Koja, "Stado", okupio je neka od najvećih srpskih glumačkih imena, a sada se na toj listi našao i pevač Vlado Georgiev.

Vlado Georgijev u društvu fenomenalnih; Foto: Instagram Vlado Georgijev u društvu fenomenalnih; Foto: Instagram

Rediteljski prvenac Nikole Koja privukao je pažnju medija i javnosti u Srbiji, pa sada svi već sa nestrpljenjem čekaju premijeru, koja je zakazana za 24. novembar.

Na listi glumaca koji su se odazvali Kojinom pozivu da zaigraju u filmu su Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Nikola Đuričko, Nataša Ninković, Srđan Timarov i mnogi drugi.

Sada se među njima našao i popularni kantautor Vlado Georgiev, koji je ponovo dobio priliku da se nađe pred filmskim kamerama, nakon uloge u seriji "Vojna akademija".

A da se ekipa dobro zabavlja na snimanju, pokazao je sam pevač, koji je objavio fotografiju sa Kojom i Zoranom Cvijanovićem uz kratak opis: "Sa snimanja filma "Stado" u društvu fenomenalnih".
 

Svet Plus, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: