Vozač princeze Dajane prekinuo tišinu dugu 20 godina

Zabava - Petak 11.08.2017 - 09:50

Vozač princeze Dajane juče je prvi put govorio za medije nakon 20 godina od kobne noći u kojoj je stradala Dajana. On je u emisiji "Dobro jutro, Britanijo" priznao da bi voleo da je on bio za volanom smatrajući da su te noći vozili prebrzo.

Foto: Youtube Screenshot Foto: Youtube Screenshot

Kolin Tebut, jedan od njenih najpouzdanijih asistenata, otišao je u bolničku sobu u Parizu odmah nakon njene smrti rešen da se pobrine o detaljima koji slede. Ispričao je da je na prozore stavio ćebad kako niko ne bi mogao da vidi šta se dešava unutra.

Govoreći o trenucima nakon smrti princeze Dajane, Tebut je ispričao da je bilo "vrlo teško i emotivno gledati osobu kako leži u krevenu, a ne u mrtvačnici“.

“Našao sam neke ventilatore da rashladim sobu u kojoj je bilo veoma toplo. Dok sam šetao okolo, trepavice i kosa princeze su se pomerale prouzrokovane vazduhom i to me je dosta pogodilo. Morao sam da se okrenem, razmislim malo o svemu tridesetak sekundi i potom da nastavim sa onim što sam radio”, priča on.

Tebut je ispričao da se u trenutku nesreće nalazio u krevetu, a prisećajući se Dajane, rekao je da je imala smisla za humor i da se prema osoblju ophodila sa poštovanjem, ali je i dodao da je, kada je u pitanju kraljevska porodica, postojala granica, koju nije trebalo prelaziti.

“Nijednu prekornu reč nisam čuo za dve godine”, rekao je.

"Te godine, pre nego što je umrla, bila je dobro i činilo se da uživa u životu i da je bila srećna", kaže Tebut.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: