VRANJE: Predstavljeni novi narodnjaci

Lokalne vesti - Subota 20.12.2014 - 11:39

U Vranju je u centru grada u subotu održana promocija Srpske narodne partije.

Pripadnici SNP-a na šetalištu u Vranju Pripadnici SNP-a na šetalištu u Vranju

Članovi Inicijativnog odbora SNP-a u Vranju delili su građanima letke kako bi ih upoznali sa formiranjem ove nove političke stranke.

- SNP je stranka koja će voditi ozbiljnu, nacionalnu i državotvornu politiku sa pojačanom ekonomskom komponentom.

Smatramo da su to dve strane iste medalje, jer samo u jakoj nacionalnoj državi možemo da razvijamo jaku privredu i ekonomiju. Samo jaka privreda i ekonomija mogu da očuvaju nacionalne i državne interese.

Nadamo se da ćemo animirati što više građana u Vranju da podele ovu našu ideju i da nam na nekim sledećim izborima pruže mogućnost da uđemo u vlast – kazao je na promociji Aleksandar Pejčić, član Predsedništva SNP-a.

Pejčić je podsetio da je SNP održao osnivačku skupštinu 4. decembra u Beogradu na kojoj je za lidera stranke izabran Nenad Popović, bivši potpredsednik Narodne skupštine i poznati privrednik.

Prema njegovim rečima za registraciju stranke prikupljeno je 11.518 potpisa.

Izborna skupština SNP-a biće održana na proleće nakon čega će biti formiran i Gradski odbor SNP-a u Vranju – najavljeno je na promociji partije Nenada Popovića u Vranju.

Inicjativni odbor u Vranju ima 18 članova, a najveći deo članstva čine ljudi koji su nekada bili u DSS-u, a na njihovom čelu je advokat Miloš Simić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: