Vranjski maratonci u Ljubljani

Lokalni sport - Četvrtak 30.10.2014 - 08:04

Vranje - Atletičari vranjskog atletskog kluba “Vranjski maratonci” Ivan Stanković, Goran Jović, Siniša Stanković i Ninoslav Kostić trčali su maraton, a Mile Ristić, Zoran Stojkovski, Milovan Trajković, Nikola Stamenković, Milan Anđelković i Nemanja Ristić polumaraton na Ljubljanskom maratonu i polumaratonu u Sloveniji, 26. oktobra.

Vranjski maratonci Vranjski maratonci

Pored ovih trka bila je organizovana i trka na 10 kilometara kao i trka zadovoljstva.

- Ovo nam je najveća sportska manifestacija na kojoj smo do sada učestvovali. Na svim trkama ukupno je učestvovalo preko 20.000 takmičara iz 51 zemlje.

Iz Srbije je bilo oko 350 takmičara. Publika je bila fantastična, trka dobro organizovana, atmosfera prelepa.

Do kraja godine nas očekuje još jedno takmičenje tako da polako drugu godinu postojanja kluba privodimo kraju.

Možemo biti zadovoljni ovom godinom jer smo učestvovali u Ljubljani, Plitvicama, Budimpešti, Skoplju i u našoj zemlji u Beogradu, Nišu, Paliću i tri puta u Novom Sadu.

Moramo da se zahvalimo za pomoć oko organizacije i putovanja na Ljubljanskom maratonu Kavim Jedinstvu i naravno gradu Vranju – kaže za OK Radio Ivan Stanković, maratonac u klubu.

Dušan Đorđević

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: