Vratili se Moćni rendžeri

Zabava - Subota 25.03.2017 - 12:03

Megapopularna TV serija emitovana devedesetih godina 20. veka „Moćni rendžeri“ vratila se, ali na veliko platno. Popularni likovi ponovo su oživeli u najnovijem filmu reditelja Dina Izraelita.

Film uputstvo u to kako postati moćni rendžer FOTO: Promo Film uputstvo u to kako postati moćni rendžer FOTO: Promo

Ostvarenje priča priče pet tinejdžera – nespretnjakovića, usamljenika, školskog siledžije, intelektualca ​​i jednog koji je napustio školu – i njihovu transformaciju u akcione junake.

„Može se reći da je film uputstvo u to kako postati moćni rendžer, jer gledaoci potpuno prolaze kroz putovanje sa decom...

Neodgovornom, nesigurnom decom, koja postaju heroji“, otkriva glumac Ludi Lin, koji igra Crnog rendžera.

Kao i u televizijskoj seriji, misija rendžera je da zaustave glavnu zlu junakinju Ritu Repulsu, koju igra američka glumica Elizabet Benks.

„To je težak posao. Ali rekla bih da je bilo zabavno vikati na sve“, šaljivo komentariše Benksova. „Zabavno je da se osetite nepobedivim“.

TV serija koja je debitovala pod istim imenom Moćni rendžeri 1993. godine trenutno je u svojoj 24. sezoni, što je čini jednom od najdužih akcionih dečjih TV serija u istoriji televizije.

RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: