Vulićević završio sezonu?

Nacionalni sport - Utorak 21.10.2014 - 05:53

Bek Partizana Miroslav Vulićević verovatno je završio sezonu, zbog povrede koju je zaradio u finišu "večitog" derbija u subotu.

Starsport Starsport

Vulićević je povredio prednji ukršteni ligament kolena, a ova povrede koja "dominira" svetskim sportom poslednjih godina uglavnom znači 6-9 meseci pauze.

Bek crno-belih, koji je u međuvremenu nastupio i za reprezentaciju Srbije, čeka rezultate magnetne rezonance koja će utvrditi težinu povrede i dužina pauze.

Ukoliko se ispostavi da je Vulićević zaista pokidao prednji ukršteni ligament kolena, to će značiti kraj sezone za njega, i probleme za Partizan, jer Marko Nikolić nema adekvatnu zamenu za sjajnog desnog beka.

Na toj poziciji verovatno će u nastavku sezone igrati Branko Ilić, mada ga je Nikolić u poslednje vreme koristio uglavnom kao štopera i zadnjeg veznog igrača.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: