Za zdravlje i duži život: Terapija sodom bikarbonom

Zivot i stil - Četvrtak 23.04.2015 - 21:01

Dr Simoncini, italijanski onkolog, preporučuje korišćenje sode bikarbone bez dodataka aluminijuma ili farmaceutske sode bikarbone u svrhu lečenja raka.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Sve je više ljudi koji se okreću alternativnim metodama lečenja karcinoma, jer skoro da ne koštaju ništa, a uspešnost je značajna.

U nastavku sledi nekoliko terapija lečenja raka sodom bikarbonom, koje su pomogle stotinama ljudi. Međutim, bitno je shvatiti da je rak ozbiljna bolest i da takva terapija treba obavezno da se radi pod stručnim nadzorom iskusnog alternativnog lekara.

Dr Simoncini, italijanski onkolog, preporučuje korišćenje sode bikarbone bez dodataka aluminijuma ili farmaceutske sode bikarbone u svrhu lečenja raka.

Kako deluje terapija: soda bikarbona drastično povećava baznost krvi, što uništava kandidu (koja prema teoriji dr Simonicini uzrokuje rak).

Postupak lečenja

Kod karcinoma želuca, creva, rektuma i usne duplje: uzimati jednu kafenu kašičicu sode bikarbone ujutro i jednu uveče sa čašom vode, tokom jednog meseca.

Napomena: ne koristiti ovu terapiju duže od 3-4 nedelje. Ipak, u većini slučajeva, terapija dr Simoncini zahteva lekarsku pomoć, u obliku injekcija ili intravenske terapije, prenosi Alternativa za vas.

Kako deluje soda bikarbona?

Soda bikarbona (bez aluminijuma) siguran je, efikasan i jeftin način lečenja raka. Soda drastično povećava baznost organizma, što u ćelije raka dostavlja više kiseonika, nego što one to mogu da podnesu.

Činjenica je da ćelije raka ne mogu da prežive u uslovima visokog nivoa kiseonika u krvi. Istraživanja su već potvrdila da soda bikarbona zaista utiče na PH balans ćelija raka.

- Terapija sodom bikarbonom može da se sprovodi oralno, preko aerosola, intravenski ili preko katetera, da bi se moglo direktno delovati na rak - govori Tullio Simoncini.

- Takva terapija može da bude efikasna u lečenju mnogih tumora, ali druge ozbiljne vrste tumora – poput karcinoma mozga ili kostiju – na žalost, ostaju netaknute terapijom - kaže on.

Iako dr Simoncini preporučuje svojim pacijentima povećani unos slatkog tokom terapije sodom bikarbonom, nikada nije pomislio na mešanje sode sa javorovim sirupom (kako preporučuje dr Džim).

STIL

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: