Zbog paprika zatvaraju pola grada!

Lokalne vesti - Subota 20.09.2014 - 09:16

Zbog gornje gradske pijace rukovodstvo u Vranju donelo je odluku da ulice oko tržnice vikendom budu zatvorene za saobraćaj.

Pijac subotom zauzima pola grada Pijac subotom zauzima pola grada

Tako je umesto da uvede red, Vranje pristalo da legalizuje nered, i prodaju paprika sve do ispred ulaza u samu zgradu Skupštine.

Naime, rukovodstvo grada, nadležne inspekcije i predstavnici Saobraćajne policije razmatrali su problem ugrožavanja bezbednosti učesnika u saobraćaju, a posebno vikendom kada je povećana prodaja poljoprivrednih proizvoda.

Na zahtev Saobraćajne policije postignuta je saglasnost da se razgraniči reon zelene pijace „Bujkovski most" i to za 20. i 27.septembar i 4.oktobar u delu ulica oko pijace.

Tako će ulica Cara Dušana biti zatvorena za saobraćaj od raskrsnice sa ulicom Kralja Milana.

Ulica Sutjeskina, zatvara se za saobraćaj od skretanja iz ulice Kralja Milana.

Ulica Makedonska biće zatvorena od skretanja u Drvarsku. Nemanjina ulica zatvara se za saobraća od skretanja u ulicu Gračaničku.

Ulica Save Kovačevića biće zatvorena od skretanja u Vlasinsku i ulica Karađorđeva zatvara se za saobraćaj od skretanja u ulicu Vula Antića.

Ove ulice će biti zatvorene subotom od šest do 18 sati.

Tako će praktično čitav jedan deo grada bti potpuno paralisan, e da bi svi mogli da se snabdeju paprkama baš tamo gde to njima oodgovara.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: