Zimski hit: Čizme iznad kolena

Zivot i stil - Četvrtak 20.11.2014 - 21:54

Elegantne i atraktivne čizme iznad kolena, od sjajne ili prevrnute kože, obeležiće nesumnjivo i narednu sezonu…

foto: maegan tintari/flickr.com foto: maegan tintari/flickr.com

Elegantne i atraktivne čizme iznad kolena, od sjajne ili prevrnute kože, obeležiće nesumnjivo i narednu sezonu! U njima su se prvo prošetale svetske trendseterke, poput Kejt Mos, Mirande Ker, Kim Kardašijan, a zatim su ove seksi čizmice gotovo neprimetno osvojile modni svet. A kako i ne bi, kada u njima delujete tako moćno, bilo da ih nosite sa vunenom mini haljinom ili džinsom?

Koji god model ili boju da izaberete, budite sigurni da nećete ostati nezapaženi, a da li je rajsferšlus spolja ili unutra, model sa visokom platformom, štiklom ili ravan, to je samo pitanje ukusa i stila. Ipak, da ne biste upali u zamku "jeftinog" izgleda, čizme preko kolena je važno da dobro iskombinujete, u skladu sa vašom figurom i prilikama u kojima ih nosite.

Ako ste vitki, nećete da pogrešite ni sa ravnom, ni sa visokom petom. U crnoj ili bakarnoj boji možete da ih nosite u varijanti sa velikim džemperima, helankama, uskim farmerkama, ali i sa zvonastim suknjama i haljinama, zimskim šortsem i kaputom.

Želite li da naglasite stil zavodnice, neka vam iznad kolena provire i dokolenice u istoj nijansi kao čizme, a ove sezone je modni hit boja konjaka.

Ljubiteljke visokih i tankih potpetica, izgledaće fenomenalno u čizmama iznad kolena, mini haljini i "militari" kaputu.

Savet:

Čizme od prevrnute kože svakodnevno štitite od vlage tako što ćete da ih dan pre izlaska isprskate specijalnim sprejom, koji možete da kupite u prodavnicama obuće.
 

NOVOSTI, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: