"Zli čarobnjak" Tošić u Domu Vojske

Lokalne vesti - Subota 20.09.2014 - 09:05

Dečiju predstavu „Moj mali poni i zli čarobnjak Bole“ publika u Vranju moći će da pogleda na sceni Doma vojske u subotu u 18 časova.

Tošić kao Mitke Tošić kao Mitke

Komad je režirao glumac Milan Tošić (25) iz Vranja, student završne godine  Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, sa kolegenicom Mirom Momčilović iz Vladičinog Hana.

Tošić kaže da se radi o interaktivnoj predstavi za decu i njihove roditelje.

„Moj mali poni i zli čarobnjak Bole“ je ovog leta bila hit predstava na crnogorskom primorju.

 - „Moj mali ponić“ je crtani koji je jako gledan, to deca najbolje znaju. Došli smo na ideju da to pretočimo u interaktivnu predstavu.

Pre Vranja predstava će biti izvedena u Vladičinom Hanu i Bujanovcu – kaže Milan Tošić.

IzaTošića je pedesetak dečijih predstava.

-  Sa dečijim predstavama radim po celoj Srbiji, jer su deca najbolja publika pred kojom imam i veliku tremu – kaže Tošić.

U pozorištu „Bora Stanković“ glumac Milan Tošić je nastupao u predstavama „Gospođa ministarka“, gde je igrao zeta Čedu, Vasilija u „Pokonderenoj tikvi“ , Stojana u „Koštani“, a u „Uspavanoj lepotici“ princa Filipa i Kraljevića u „Snežani i sedam patuljaka“.


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: