Žrtva surovog ubistva bio ugledan privrednik

Lokalne vesti - Sreda 01.10.2014 - 23:20

Meštanin grdeličke Oraovice Ljubiša Nikolić koga je u sredu u Ranutovcu kod Vranja pištojem ubio Srđan Aleksić iz Žitorađa nakon saobraćajne nezgode, bio je ugledni i nadaleko poznati privrednik.

Nikolić i mesto nesreće Nikolić i mesto nesreće

Nikolić je bio vlasnik  fabrike konfekcije „ITP“ u selu Oraovica kod Gredelice.

Javnosti je njegovo preduzeće postalo poznato kada je počeo proizvodnju zastavica za FK „Bajern“ iz Mihnena.

Njegovi pogoni zapošljavaju više od 20 radnika, a ugovorio je i proizvodnju sportske opreme za Francuze i Makedonce.

Nikolić je fabriku otvorio marta 2012. godine u obnovljenim proizvodnim halama nekadašnje Industrije trikotaže i pletiva, koju je kupio novcem zarađenim na privremenom radu u Francuskoj.

U fabriku je tada uložio oko 350.000 evra. Nije oženjen i živeo je u Oraovici sa majkom.
 

Podsetimo da je u sredu oko podneva automobilom marke „reno klio“ udario u „jugo floridu“ kojim je upravljao Aleksić iz sela Žitorađe kod Vladičinog Hana.

Nakon što mu je udarcem načinio štetu manju od 1.000 dinara, Aleksić je izašao iz automobila i na očigled supruge i dvoje male dece iz pištolja pucao u srce Nikoliću.

Kako saznajemo, Srđan Aleksić bavio se slikarstvom, a po struci je arhitekta. Nekada je radio u Opštinskoj upravi u Vladičinom Hanu, a poznat je po tome što je projektovao fontanu u centru Hana.


tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: