Nazad

Niš je domaćin najveće regionalne biznis konferencije X CONFERENCE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 12.04.2024 - 09:27

U susret jednoj od najiščekivanijih poslovnih manifestacija u regionu, Niš se sprema da ugosti X CONFERENCE, poslovnu konferenciju koja će okupiti vrhunske govornike iz sveta biznisa.

Foto:Promo
Konferencija će se održati u hotelu Tami Residence u velikoj kongresnoj sali, 14. aprila 2024. godine, sa početkom od 11 časova.
 
X CONFERENCE predstavlja priliku za sve poslovne profesionalce, preduzetnike i ljubitelje biznisa da se upoznaju sa najnovijim trendovima, steknu nova znanja i inspiraciju, te povežu sa liderima iz različitih sektora industrije. Ovogodišnja konferencija okupiće izuzetno ugledne govornike, među kojima su: Nemanja Antić, Nebojša Matić, Sanja Stanimirović, Vladimir Vasić, Monika Pejčić, dr Neda Pavlović, Ilija Erkić, Mirjana Prljević.
 
Na otvaranju konferencije posetioci će imati priliku da uživaju u posebnom nastupu Niškog kamernog hora, koji će dodatno obogatiti atmosferu ovog važnog događaja.
 
Osim predavanja, posetiocima će biti omogućeno da se upoznaju sa najnovijim modelima Honda automobila, zahvaljujući prisustvu kompanije Car Box.
 
X CONFERENCE se takođe organizuje i u drugim gradovima širom regiona, uključujući Beograd, Kragujevac, Novi Sad, Podgoricu, Sarajevo i Skoplje. Krajem godine, konferencija će biti održana i u Sjedinjenim Američkim Državama, čime se dodatno proširuje uticaj i dostupnost vrhunskih poslovnih događaja.
 
Ulaznice za konferenciju su već u prodaji na svim prodajnim mestima GigsTix-a, a interesovanje je izuzetno veliko, stoga se savetuje da na vreme rezervišete svoje mesto.
 
Konferencija će okupiti više od 400 delegata. Sve dodatne informacije o X CONFERENCE-u možete pronaći na zvaničnom sajtu konferencije.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: