Nazad

Skupština grada: Imenovan Gradski pravobranilac i zamenici

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 30.09.2022 - 14:17

Na današnjoj sednici Skupštine grada kojom je predsedavao predsednik dr Dejan Tričković, između ostalog usvojena je Odluka o izmeni i dopuni odluke o mreži javnih predškolskih ustanova na teritoriji grada Vranja, Program kontrole kvaliteta vazduha na teritoriji grada Vranja od maja 2022. do kraja 2023. godine, kao i dopuna Programa otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja za 2022. godinu.

Foto: OK Radio
Odbornici su usvojili i Rešanja o imenovanju Komisije za sprovođenje postupka otuđenja ili davanja u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini i imenovanju članova Komisije za rodnu ravnopravnost. 
 
Gradski parlament prihvatio i Rešenje o postavljanju Milice Veličković, diplomirane pravnice iz Vranja na mesto Gradskog pravobranioca, kao i Rešenja o postavljanju Irene Jovanović i Nemanje Pešića, diplomiranih pravnika iz Vranja na mesta zamenika gradskog pravobranioca. 
 
Takođe, usvojena su i Rešenja o razrešenju i imenovanju članova školskog odbora Osnovne škole za obrazovanje odraslih u Vranju.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: