Nazad

1,4 MILIONA za ekološke PROJEKTE, sledi i REBALANS BUDŽETA

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 12.07.2018 - 11:34

Nadležna komisija grada Vranja predložila je da 19 projekata bude finansirano ili sufinansirano iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine, ali je Gradsko Veće odlučilo da izuzme jedan projekat, iz razloga što podnosilac nije sa teritorije grada Vranja.

Zorica Jović. Foto: S.Tasić/OK Radio

Zorica Jović, gradska većnica, kaže da je zbog toga za ove namene umesto planiranih 1,5 milona iz budžeta grada izdvojeno 1,4 miliona.

- Većnici su usvojili i Nacrt Odluke o izmeni i dopuni Odluke o postavljanju manjih montažnih objekata privremenog karaktera na teritoriji grada Vranja, kojom će biti obuhvaćena i Brankova ulica.

Prihvaćen je i Nacrt Odluke o izmeni Odluke o elektronskom prenosu sednica Skupštine grada, po kojoj će se ubuduće raspisivati konkurs za prikupljanje ponuda za obavljanje direktnog televizijskog prenosa.

Konkurs raspisuje predsednik Skupštine, a sprovodi komisija od tri člana.

Gradsko veće prihvatilo je i Nacrt Odluke o davanju saglasnosti na unapred pripremljeni plan reorganizacije privrednog društva “Simpo” AD
- navodi Jovićeva.

Sednica Gradskog Veća se nastavlja sutra, kada će biti reči o rebalansu budžeta.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: