Nazad

25 godina OK RADIJA

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 21.09.2020 - 09:39

U ponedeljak, 21. septembra 2020. godine navršava se tačno 25 godina od osnivanja OK Radija.

Četvrt veka objektivnog informisanja i kvalitetne zabave FOTO: OK Radio
Jubilej će biti obeležen skromno, u skladu sa aktuelnom epidemijskom situacijom, ali uz ozbiljnu rešenost da se ostane na putu koji je, uz mnogo odricanja, trasiran pre četvrt veka.
 
Redakcija OK Radija zahvaljuje svim slušaocima, prijateljima, poslovnim partnerima i dobrim ljudima koji su nas podržavali i hrabrili da istrajemo tokom prethodnih 25 godina.
 
Posebnu zahvalnost dugujemo svima koji su bili deo ekipe OK Radija i dali svoj doprinos u misiji podizanja standarda informisanja i kvalitetne zabave do nivoa nezabeleženog u ranijem periodu.
 
Iskustvo stečeno prethodnih godina daje nam za pravo da kažemo - mi nismo najbolji, mi smo jedini.
 
Obećanje OSTAJEMO ISTI, da bi mogli da menjamo - dajemo punog srca i sa potpuno čvrstim uverenjem da su frekvencija 92,8 MHz i naš portal www.okradio.rs, jedini koje potražite kada ste radosni, tužni, srećni ili zabrinuti, kada želite da čujete ili da se za vas čuje, kada hoćete da se informišete ili da vešu vest obznanite celom svetu. Znači, uvek.
 
 

Redakcija OK Radija

 

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
SRBIN
21.09.2020. , 17:37
Č E S T I T A M ! ! !
SRBIN
21.09.2020. , 17:46
...meni je prošlo pet jedanaestine života odkad slušam OK RADIO ;)