Nazad

86 penzionera iz Vranja završilo obuku za rad na računaru

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 18.05.2018 - 11:20

Povodom završetka projekta „Digitalna pismenost populacije trećeg doba“ Centar za društvene integracije iz Vranja organizova je ceremoniju na kojoj je podeljeno 86 sertifikata penzionerima koji su prošli obuku.

Vranjski penzioneri. Foto: Promo

Tim povodom Centru za društvene integracije uručene su zahvalnice za doprinos, izuzetnu saradnju i nesebičnu pomoć  Udruženja penzionera  grada Vranja, koju je dodelila Miroslava Trajković,

Takođe, dodeljena je i zahvalnica za pokazanu humanost, brigu i doprinos u unapređenju položaja lica u stanju socijalne potrebe, koj je uručila Ivana Tasić, direktorka Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite.

Ovom svečanom događaju prisustvovala je i Danijela Milosavljević, većnica za socijalnu politiku i lokalnu upravu grada Vranja.

U okviru projekta održano je 54 radionica, a obuku je uspešno prošlo 86 penzionera sa teritorije grada Vranja.

Projekat je trajao šest meseci , a realizovan je uz Finansijsku podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Mile
18.05.2018. , 15:00
Čuvaj Bože šta se sve radi....