Nazad

A gde će naši na more?

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 22.06.2013 - 01:13

Većina javnih ličnosti iz Vranja i ove godine planira letovanje, a destinacije za koje odlučuju su potpuno različite.

A neki samo sanjaju luku

I dok je za neke porodični odmor na moru imperativ, drugi priželjkuju odlazak na planinu i boravak pored reke, jer kažu da nakon svih obaveza u toku godine tamo mogu biti najopušteniji.

Bojana Veličkov (SNS), zamenica gradonačelnika, odmor će provesti u Herceg Novom sa prijateljima kao i ranijih godina.

- U Herceg Novom letujem punih 12 godina. Tamo imam puno prijatelja, jer sam jedno vreme živela u Crnoj Gori.

Odmor je prilika da se sa njima vidim jednom godišnje. Smatram da odmor bez deset dana i nije odmor.

Letovaću jula, ili avgusta, sve zavisi od dogovora sa gradonačelnikom, jer i on planira porodičan odmor – objašnjava Veličkova.

Siniša Mitić, (SPS) zamenik predsednika vranjske Skupštine ove godine ne ide nigde na godišnji odmor zbog privatnih obaveza koje ima.

- Nakon više godina redovnog odlaska na letovanje ovog puta ću to propustiti, jer  imam neke važnije stvari koje moram rešavati u ovom trenutku.

Sin se priprema za upis na fakultet, ćerka je na master studijama tako da smo se složili da ove godine napravimo pauzu i rešavamo obaveze koje imamo.

Ovo je fina prilika za porodični odmor i to kod kuće – kaže Mitić.
 
Maja Jovanović, ombudsman Grada Vranja nije sigurna da će ove godine biti u mogućnosti da ode negde porodično, zbog renoviranja kuće.

- Ako i budemo u prilici da odemo negde biće to Grčka zbog blizine. Ko god je u situaciji da ode na letovanje po njegovoj želji trebalo bi to da uradi.

Finansijska situacija nije sjajna, ali mislim da za odmor  treba uvek izdvojiti i vreme i novac – kaže Jovanovićeva.  

Gradski većnik Srđan Milošević (SNS) umesto mora ove godine plasnira pecanje na Drini sa prijateljima od 10. do 15. avgusta.

- Deca su mi odrasla i sa društvom organizuju letovanje. Sa suprugom nisam još uvek razgovarao o odmoru, iskreno nisam zaljubljenik u more, više mi prijaju niske temperature i zima kao godišnje doba – objašnjava Milošević.   
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: