Nazad

ALFA osvojila žig ZAŠTIĆEN POTROŠAČ

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 26.05.2018 - 00:37

„Alfa Plam Vranje AD“ je prva kompanija iz oblasti industrijske proizvodnje u Srbiji koja je osvojila žig garancije “Zaštićen potrošač”, koji dodeljuje Republička unija potrošača.

Žig „Zaštićen potrošač“ dodeljuje Republička unija potrošača
Žig „Zaštićen potrošač“ je zakonom zaštićen žig garancije, namenjen potrošačima kao garant da je određeno preduzeće dostiglo najviši nivo kvaliteta usluga i proizvoda koje nudi. 
 
Ovaj žig je intelektualna svojina Republičke unije potrošača, registrovan pri Zavodu za intelektualnu svojinu pod brojem 68872, saopštila je vranjska kompanija.
 
Republička unija potrošača žig garancije “Zaštićen potrošač” dodeljuje nakon provere privrednog subjekta od strane trećeg lica - kompetentnog akreditovanog sertifikacionog tela, da je privredni subjekt ispunio zahteve četiri međunarodno priznata standarda.
 
- Sa ponosom ističemo da smo osvajanjem žiga „Zaštičen potrošač“ dokazali da smo uspostavili društveno odgovorno poslovanje, te da smo opredeljeni da naši proizvodi uvek imaju najviši kvalitet i da kontinuirano vodimo brigu o  potrošačima kao korisnicima naših proizvoda. 
 
Dodelom žiga Republička unija potrošača uspostavlja eksterni nadzor u navedenim oblastima, a naše preduzeće kao nosilac žiga je pouzdan partner koji je fokusiran na stalno  unapređenje zadovoljstva  potrošača našim proizvodima, pod sloganom „poverenje povezuje“ – ističu iz kompanije „Alfa plam“.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: