Nazad

Anita na čelu omadine DS-a

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 15.07.2013 - 09:28

Pravnik Anita Grujić (26 ) novoizabrana je predsednica Kluba demokratske omladine u Vranju.

Grujić

Grujićeva je kao jedini kandidat imenovana na ovu funkciju na Izbornoj skupštini KDO 29.juna,  tajnim glasanjem, jer je njenom prethodniku Milošu Jovanoviću istekao dvogodišnji mandat.

Grujićeva koja je  član DS-a od 2007. kaže da će se zalagati za motivaciju  što većeg broj mladih ljudi kako bi se uključili  aktivnije u rad DS-a na svim nivoima.

Lideri lokalnog DS-a objašnjavaju da su se  nakon okružnih i izbora u gradskom odboru po redovnoj proceduri odvijali i izbori  u okviru institucija demokratske omladine.

Predsednik Gradskog odbora DS-a Slobodan Stamenković kaže da su omladinci  prijavili izbore u skladu sa statutom i dobili  odobrenje stranke.

- Anita Grujić je predlog dela omladine koji je učestvovao  u prikupljanju potpisa. Gradski odbor se nije mešao u kandidaturu i izbor predsednika KDO,  kako bi bile izbegnute potencijalne priče o podeli i da se ne pripisuje GrO DS i funkcionerima da su vršili lobiranje.

Uveren samda će Anita  raditi dobro i trasirati energičniju politiku s obizirom da je dugo u DS-u.

Ona je  pravi izbor u ovom trenutku jer nije osoba koja proizilazi  iz neke da tako kažem “grupacije” koja se stvorila u poslednje vreme.

Očekujem da će dobijanjem punog legitimiteta KDO  uspeti da afirmiše i motiviše ljude  za novo učlanjivanje u stranku, ali i da  se rode  nove ideje od interesa za DS- objašnjava Stamenković

Stamenković kaže da Savet KDO ima osam članova od kojih je šest žena što je novina i  neka nova energija da žene u narednom periodu imaju mnogo značajniju  ulogu u donošenju bitnih odluka vranjskih demokrata.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: