Nazad

Antić: Prispelo 17 prijava za članove LAF-a

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 12.11.2019 - 10:53

Na konkurs koji je Komisija za izbor članova Lokalnog antikorupcijskog foruma raspisala stiglo je 17 prijava zainteresovanih pojedinaca, izjavio je za zvanični gradski sajt zamenik gradonačelnika Vranja i član ovog tela, Nenad Antić.

Antić: Zaokružujemo ozbiljan proces lokalne antikorupcijske borbe FOTO: S. Tasić/OK Radio
Prema njegovim rečima, u sredu će se sastati Komisija, koja će prema Poslovniku o radu u naredne dve nedelje utvrditi konačnu rang listu izabranih kandidata. 
 
- Ovim zaokružujemo jedan vrlo ozbiljan proces lokalne antikorupcijske borbe, i  izabrani članovi LAF-a primenjivaće mere iz nedavno revidiranog Lokalnog antikorupcijskog plana
 
Veliku podršku u realizaciji ovog projekta imali smo od USAID-a i Transparentnosti Srbije
 
Očekujem da će izabrani kandidati opravdati ukazano poverenje i doprineti jačanju integriteta lokalne samouprave - istakao je zamenik gradonačelnika Vranja Nenad Antić.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Siri
12.11.2019. , 11:18
Ovaj da ne parkira privatni auto ispred vrata opstine,ko da mu je tatkovina,Gospodin Mire Stojcic nikada nije ostavio auto neka se opstinari pojedini ugledaju na njega.