Nazad

Antić: Što pre predstavništvo SKGO u Briselu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 02.06.2013 - 10:39

SKGO mora, opšti je utisak, što skorije da otvori predstavništvo u sedištu EU u Briselu, ocenio je gradonačelnik Vranja i zamenik predsednika SKGO Zoran Antić.

Antić (drugi sleva) u delegaciji u Briselu

On je sa delegacijom Stalne konferencije gradova i opština ove nedelje boravio u studijskoj poseti Briselu, gde je imao „vrlo bitne kontakte sa  visokim zvaničnicima u Evropskoj uniji“.

- U svim razgovorima koji sam vodio potencirao sam posebno razvoj juga Srbije, i koliki je značaj političke i ekonomske stabilnosti ovog regiona, posebno kada je reč o procesu pridruživanja.

Upravo bržim ekonomskim razvojem ovog dela Srbije možemo prevazići razlike, i zajedno raditi na realizaciji projekata, koji za rezultat imaju poboljšanje standarda građana - rekao je Antić.

Studijska poseta SKGO-a Briselu organizovana je u okviru programa „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji u procesu evropskih integracija“.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: