Nazad

Antić: Svi smo mi TIM, gradsko priznanje na ponos svih u ZC Vranje

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 26.01.2021 - 11:30

Lično verujem da će iskustva koje smo doživeli u godini koja je prošla i u vreme u kojem sada jesmo, od nas stvoriti bolje, plemenitije i humanije ljude, izjavila je direktorka Zdravstvenog centra (ZC) Vranje, dr Ljiljana Antić.

Najviše javno priznanje grada Vranja „31. januar", ove godine pripalo je Zdravstvenom centru u Vranju, Zdravstvenoj ustanovi „Apoteka Vranje“Zavodu za javno zdravlje Vranje, zbog izuzetnog rezultata na unapređenju zdravstvene zaštite građana.
 
Iako je izuzetno teška godina za nama, izazovi koje je ona postavila pred nas pokazali su da smo sposobni da se borimo, radimo i organizujemo pružanje zdravstvene zaštite za sve naše građane u svim segmentima posebno u Kovid sistemu na najbolji mogući način, izjavila je ovim povodom direktorka ZC Vranje, dr Ljiljana Antić.
 
- Ovo je istovremeno priznanje i za odličnu saradnju Zdravstvenog centra Vranje i Kriznog štaba Grada Vranja u jednoj od najvažnijih bitaka, a to je bitka za ljudske živote i opstanak čovečanstva.
 
Za mene lično to je i priznanje za sve što nosi moj potpis a čime je unapređeno zdravstvo na krajnjem jugu Srbije uz podršku predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića, Vlade i Ministarstva zdravlja Republike Srbije - ističe dr Antić. 
 
Na prvom mestu, to je završetak izgradnje i stavljanje u funkciju Novog hirurškog bloka, na šta se čekalo 13 godina, ali i opremanje i unapređenje mnogih pojedinačnih segmenata u okviru zdravstvene ustanove sopstvenim ulaganjima, značajno zanavljanje medicinske opreme najsavremenijim aparatima, realizacija kompletne rekonstrukcije stare bolnice koja je u toku, najveći broj upošljenih lekara i medicinskih tehničara, najveći broj dodeljenih specijalizacija u periodu od 10 godina unazad do sada, dodaje ona.
 
- Sve ono što smo kompletirali i poslovi koje smo uradili za to vreme omogućili su nam da na pravi način organizujemo i otvorimo dovoljan broj Kovid ambulanti i Kovid bolnica i da uspešno tokom cele godine pratimo promene, rotiramo i medicinsko osoblje i Kovid sistem kako bi izvojevali pobedu za svaki život i zdravlje svih naših pacijenata.
 
U potpunosti smo spremni da zadamo konačan i odlučujući udarac u borbi protiv korone; sedam punktova u primarnoj zaštiti Zdravstvenog centra Vranje i prateći timovi su spremni i fantastično svakodnevno sprovode opštu imunizaciju našeg stanovništva - navodi dr Ljiljana Antić. 
 
Najviše gradsko priznanje je zasluga svih zaposlenih u ZC Vranje, od higijeničara i portira, medicinskih tehničara i sestara, lekara, nemedicinskog osoblja i rukovodstva Zdravstvenog centra Vranje
 
- Svi smo mi tim i jedna velika porodica i svi smo zaslužili da budemo ponosni
 
To je za mene lično ogromna čast i veoma sam ponosna zbog toga, pre svega i što kao prva žena direktorka Zdravstvenog centra Vranje doživljavam najveću počast od grada u kome sam rođena u kome živim i od građana kojima sam posvetila čitav svoj radni vek kao lekar na očuvanju njihovog zdravlja a sada i kao direktorka najveće regionalne zdravstvene ustanove u najjužnijem delu naše zemlje - kazala je direktorka.
 
Zdravstveni centar Vranje nastavlja dalje sa još većom požrtvovanošću, dodaje direktorka Antić i najavljuje skoro stavljanje u funkciju još jednog skenera, a sve u cilju borbe protiv koronavirusa i drugih bolesti koje ugrožavaju ljudsko zdravlje. 
 
- Lično verujem da će iskustva koje smo doživeli u godini koja je prošla i u vreme u kojem sada jesmo, od nas stvoriti bolje, plemenitije i humanije ljude
 
U to ime zahvaljujem se na priznanju u ime svih zaposlenih u Zdravstvenom centru Vranje - kaže direktorka Zdravstvenog centra Vranje, dr Ljiljana Antić.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Lela
30.01.2021. , 00:51
Strašno, ja ne znam ko deli ta priznanja ali ako ste vi dobili priznanje onda verujem u ono što se priča po gradu da je politika debelo umešala prste svuda gde ne treba pa čak i u zdravstvu. Trebalo bi umesto vas taj koji vam je dao priznanje da obrazloži na osnovu čega vam ga dao, pune čekaonice, bezobrazne sestre, nigde lekara, nestručnost u svemu, nehigijena, nerad, neznanje, nekultura, ma strašno, trebalo bi gradonačelnik da bude javno prozvan da obrazloži ovo priznanje ali na nacionalnoj frekvenciji gde i gradjani mogu da daju svoj komentar, pozivam javno RTS da uradi anketu gradjana po pitanju ZC Vranje. Trebalo bi da vas bude sramota javnog nastupa, krijete se zaključani u onaj ćumez godinama i sada se pojavljujete sa priznanjem, pitam se zašta? Čast izuzecima kojih ima kolko prstiju na jednoj ruci, sramota za grad i onog koji vam je dodelio ovo priznanje. Rušite im ugled i glasove