Nazad

Antić uručio dresove Betisa

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 18.09.2013 - 10:30

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić uručio je u prisustvu pojedinih članova uprave i stučnog štaba fudbalerima FK Dinamo komplet dresova španskog prvoligaša Real Betisa.

Sa lica mesta

Reč je o poklonu proslavljenog Vranjanca Vlade Stošića Cincara, koji u španskom klubu obavlja funkciju sportskog direktora.

Antić je istakao da je ovo samo početak saradnje sa Stošićem i dodao da će i KMF Vranje, takođe, dobiti komplet Betisovih dresova.

Obraćajući se igračima Dinama, gradonačelnik Antić je rekao da će, ukoliko zabeleže tri uzastopne pobede u narednim mečevima, Grad Vranje premijama dodatno nagraditi igrače i stručni štab.

Prema našim saznanjima, a na osnovu razgovora vođenog sa Stošićem, ovo je bila njegova želja i moralna obaveza da uruči poklon klubu u kome je počeo da igra fudbal i gde se afirmisao.

Nije uručio direktno dresove iako je više dana boravio u Vranju da ne bi bio izmapulisan, posobno iskoriščen u dnevno političke svrhe,  o čemu on posebno vodi računa.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: