Nazad

Asfalt u Pavlovcu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 09.05.2020 - 10:35

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, pomoćnik gradonačelnika Saša Pešić i gradski većnik Dejan Stanojević obišli su Pavlovac u kome se izvode radovi na rekonstrukciji nekategorisanog puta.

Novi asfalt u selu. Foto: vranje.org.rs

Reč je o deonici dužine oko 700 metara, ukupne širine 4,2 metra.

Ukupna vrednost radova je 3 miliona 330 hiljada dinara, bez PDV-a. Stabilnost i bezbednost puta dodatno je ojačana postavljanjem bankina, po 30 centimetara sa obe strane.

- Rekonstrukcijom ove  trase koja po prvi put dobija asfalt mi nastavljamo realizaciju Komunalnog programa iz prošle godine.

Zahvaljujući razumevanju i svesrdnoj pomoći nadležnog ministarstva, prethodne godine na ulazu u selo urađena su i dva podvožnjaka, postavljeni trotoari i autobuska stajališta.

To je od velikog značaja za preko 600 meštana ovog sela i umnogome će uticati na njihov kvalitet života - istakao je gradonačelnik dr Milenković.

On je podsetio i da je pre dve godine obnovljena seoska osnovna škola, kao i kompletan inventar u njoj.

- Nastavljamo da ulažemo i u sportsku infrastrukturu.

Pre nekoliko nedelja smo završili ograđivanje sportskih terena, tako da i deca ovde imaju gde da se bave sportom.

Podjednako nam je stalo da ulažemo i u seosku infrastrukturu - naglasio je gradonačelnik dr Milenković.

On je takođe najavio da će se u narednom periodu nastaviti sa asfaltiranjem puteva u Ribincu, Neradovcu, Crnom Lugu i Poljaničkom kraju.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Hilandarska
10.05.2020. , 16:44
Samo Hilandarsku ulicu nemojte da asfaltirate do kraja, neka gaze ljudi blato i rupetine. 20 godina se potpisuju peticije i nikom nista. Svi obecavaju niko nista ne radi. Sramota.