Nazad

Besplatna podrška za preduzetnike: Da lakše prebrodimo DOBA KORONE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 13.05.2020 - 11:44

Regionalna razvojna agencija Pčinjskog okruga doo Vranje, u saradnji sa Ministarstvom privrede i Razvojnom agencijom Srbije, pruža besplatnu podršku klijentima kako bi lakše prebrodili ekonomske posledice pandemije izazavane virusom COVID 19.

Podrška za apliciranje kod Fonda za razvoj FOTO: Stock Photo
Sva zainteresovana lica mogu u Regionalnoj agenciji dobiti potrebne informacije o uslovima kreditiranja i pogodnostima kredita za koji žele da apliciraju, kao i besplatnu podršku kod popunjavanja poslovnog plana i apliciranja privrednih subjekata za kreditne linije Fonda za razvoj
 
Radi se o:
 
* Programu finansijske podrške privrednim subjektima za održavanje likvidnosti i obrtna sredstva u otežanim ekonomskim uslovima usled pandemije COVID -19 izazvane virusom SARS-CoV-2
 
* Programu podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju u 2020. godinu
 
* Programu podsticanja preduzetništva kroz razvojne projekte u 2020. godini.
 
Više informacija građani mogu dobiti u prostorijama Regionalne razvojne agencije Pčinjskog okruga doo Vranje, u ul. Partizanska 10A/21 Vranje, svakog radnog dana u periodu od 07.30 do 15.30, na broj telefona: 061 227 84 991 ili putem mejla: rrapcinjskogokruga@gmail.com.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: