Nazad

Binić: Nema sumnje u REGULARNOST meča između Dinama i Partizana

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 05.12.2018 - 11:41

Fudbalski savez Srbije (FSS) je, po svemu sudeći, stavio tačku na aferu nastalu nakon utakmice u Beogradu između Partizana i Dinama iz Vranja.

Dragiša Binić: Suspenzija je interna klupska stvar FOTO: YouTube printscreen
Sudeći po rečima Dragiše Binića, člana Izvršnog odbora FSS zaduženog za regularnost takmičenja, nema sumnji u regularnost meča odigranog 25. novembra u Humskoj.
 
Meč je, podsetimo, završen rezultatom 6:0 za crno-bele, a odmah nakon toga pojavile su se sumnje u regularnost rezultata.
 
Nakon meča, duhove je uzburkao trener Dinama Radmilo Jovanović najavom da će golmanu Urošu Đuriću završiti karijeru. 
 
Zabrinut za svoju bezbednost, 24-godišnji čuvar mreže se nije vratio sa ekipom u Vranje, posle čega ga je uprava kluba suspendovala, uz obrazloženje da je „svojim branjenjem, odnosno nebranjenjem, doveo celu fudbalsku javnost u sumnju zbog postignutih rezultata“.
 
Suspenzija je u ovom slučaju interna klupska stvar. Za sada nema potrebe da se uključujemo – izjavio je Dragiša Binić za Sportski žurnal.
 
Sumnji na regularnost meča, decidiran je Binić, nema. Izjave u medijima u danima posle utakmice, takođe, nemaju težinu za pokretanje disciplinskog postupka.
 
Trener Radmilo Jovanović se, koliko znam, izvinio, a i njegove reči nisu prenete – zaključio je funkcioner FSS.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: