Nazad

Boža i Čuta pušteni na slobodu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 14.09.2012 - 11:55

Nikola Trajković zvani Čuta, i Božidar Stojanović zvani Boža, osumnjičeni za paljevinu vranjskog Pozorišta 2. jula ove godine, u četvrtak su pušteni iz pritvora Osnovnog suda u Vranju.

Pogleda na Pozorište iz
- Dvojici osumnjičenima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana. Nakon isteka pritvora sudsko veće je donelo odluku o produženju pritvora na još 30 dana. 
 
Nakon toga je odbrana optuženih uložila žalbu Apelacionom sudu u Nišu, koji je doneo odluku da pritvor bude ukinut, jer su prestali razlozi za njegov produžetak – rekla je istražni sudija Osnovnog suda u Vranju Ljiljana Nikolić.
 
Podsetimo, policija je 26. jula ove godine uhapsila ove osumnjičene zbog osnovane sumnje da su podmetnuli požar u diskoteci "Paladium", posle čega je izgorelo i pozorište "Bora Stanković".
 
Diskoteka je ponovo otvorena posle samo dvonedeljne pauze, a za ponovnu izgrdnju lokalnog teatra formiran je Odbor za obnovu, koji će obećao da će zgrada Pozorišta biti obnovljena do 31. januara naredne godine. 

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: