Nazad

Boža imenovan za DIREKTORA, Leskovčani gunđaju

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 26.11.2018 - 11:45

Vranje - Za novog v.d. direktora Narodnog pozorišta u Leskovcu odbornici lokalnog parlamenta su izglasali glumca Dragana Božu Marjanovića, pišu Južne vesti.

Vranjanac na čelu leskovačkog teatra FOTO: Facebook
Javna preduzeća i ustanove u Leskovcu su dobile nove rukovodioce, a među njima je i glumac Dragan Boža Marjanović, piše portal "Južne vesti".
 
Prema skupštinskom materijalu, dosadašnji direktor leskovačkog teatra Stanislav Grujić, podneo je ostavku iz, kako piše, ličnih razloga. 
 
U materijalu je, osim Grujićeve ostavke, dostavljena i Marjanovićeva biografija, a radno iskustvo koje ga kvalifikuje za vođenje najznačajnije ustanove kulture je rad u pozorištima “Bora Stanković” u Vranju od 1990. do 2006. godine, “Slavija” od 2000. godine i rad u Narodnom pozorištu u Leskovcu od 2006. do danas.
 
Osim ovoga navodi se i da je imao brojna učešća u domaćim serijama i filmovima, da je odigrao preko 100 uloga u pozorištima i da je dobitnik mnogobrojnih priznanja i nagrada.
 
Prema pisanju "Južnih vesti", neki građani su nezadovoljni predloženim kandidatom jer smatraju da u Leskovcu postoje obrazovaniji ljudi za vođenje Narodnog pozorišta.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sava
26.11.2018. , 20:24
Vranjanac na celu Leskovackog pozorista to je ironija,to nikad nije bill,svaka cast
Sava
26.11.2018. , 20:24
Vranjanac na celu Leskovackog pozorista to je ironija,to nikad nije bilo,svaka cast