Nazad

Bucin PEČAT na beogradskom Sajmu knjiga

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 23.09.2018 - 10:46

Vranje - Na predlog Udruženja pisaca „Poeta“ iz Beograda, knjiga pesama „Pečat“ surduličkog novinara Dragana Miloševića Buce naći će se na ovogodišnjem 63. međunarodnom sajmu knjiga koji će se održati od 21. do 28.oktobra u Beogradu.

Otkrovenje u svetu aktuelne srpske poezije FOTO: Promo
Planira se da pored same promocije knjige stihove lično govori sam autor.
 
Kako je rekao poznati beogradski novinar Veselin Dželetović, inače predsednik Udruženja „Poeta“, zbirka „Pečat“ predstavlja pravo ovogodišnje otkrovenje u svetu aktuelne srpske poezije, a Dragan Milošević, iako mu je knjiga prvenac, veliki talenat koji bi trebalo tek da se dokazuje.
 
Pesme iz zbirke su nastale još pre četrdesetak godina, zapisane u jednom crnom rokovniku, gde su pod naletom autorovih brojnih novinarskih obaveza, ostale zaboravljene.
 
Povodom jubileja, 40 godina Miloševićevog novinarskog rada u nizu lokalnih, regionalnih i nacionalnih medija, pesme su objavljene u knjizi koja je sa pažnjom i simpatijama predstavljena širom Pčinjskog okruga.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: