Nazad

Burno za vikend na vranjskim putevima: Šestoro povređenih u šest udesa

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 04.11.2019 - 11:06

Na području koje pokriva Policijska uprava u Vranju, tokom proteklog vikenda registrovano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno šestoro ljudi.

Pune ruke posla za policiju FOTO: D. Ristić/OK Radio
U subotu, nešto posle 16 časova, na putu u selu Drežnica u opštini Bujanovac, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povređeno pet lica, kažu iz Policijske uprave Vranje.
 
Tom prilikom došlo je do direktnog sudara između putničkog vozila „kia“ beogradskih tablica, i „golfa“ sa vranjskim registarskim oznakama.
 
Vozač „kie“, krećući se iz pravca Klinovca ka selu Sveta Petka, iz za sada nepoznatih razloga, skrenuo je u levu kolovozni traku i direktno udario u „golfa“ koji je dolazio iz suprotnog smera.
 
Povređenih je bilo u oba vozila, a najgore je prošla žena (50) iz okoline Trgovišta, putnica u "golfu" koja je zadobila teške telesne povrede.
 
Lakše su povređena oba vozača, kao i još dvoje putnika u „golfu“.
 
Svi povređeni su vozilom bujanovačke Hitne pomoći transportovani u ZC Vranje, dodaju iz policije.
 
Uviđaj na licu mesta su izvršili pripadnici saobraćajne policije, po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju.
 
Kako nezvanično saznajemo, protiv vozača „kie“ bi, najverovatnije, trebalo da bude podneta krivična prijava za teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: