Nazad

Četvrta brigada OTVORILA VRATA za građane (FOTO, VIDEO)

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 23.11.2018 - 14:09

U petak je u kasarni „Prvi pešadijski puk Knjaza Miloša Velikog“ u Vranju, organizovano druženje vojnika i starešina 4. brigade Kopnene vojske sa građanima u akciji „Otvoreni dan”.

Mališani u druženju sa vojnicima. Foto: G. Mitić/OK Radio

Brigadni general Slobodan Stopa, komandant 4. brigade Kopnene vojske, kaže da je ovu akciju do sada posetilo preko 35.000 građana iz Vranja i Pčinjskog okruga.

- Kao i do sada, svi oni koji  su došli mogli su da vide tehniku kojom 4. brigada raspolaže, veštine naših vojnika i starešina, uvere se u obučenost i osposobljenost pripadnika 4. brigade i da uživaju u druženju sa starešinama i vojnicima.

Koristim ovu priliku da pozovem sve zainteresovane mladiće i devojke da dođu da se prijave za rad u 4. brigadi KOV jer imamo još mesta i mogućnosti da primimo sve one koji žele i mogu da rade, po uslovima koji su definisani
- kaže Stopa.

Svake godine kasarnu Prvi pešadijski puk knjaza Miloša Velikog“ poseti oko 3.000 ljudi iz celog Pčinjskog okruga.
 

Foto Galerija

Otvoreni dan 2018.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: