Nazad

Član Predsedništva SPS-a prelazi u SNS?

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 08.02.2013 - 13:44

Pregovori između SNS-a i Novice Tončeva o prelasku surduličkog SPS-a u SNS privode se kraju, saznaje OK Radio iz vrha SNS-a u Vranju.

Tončev

Ovakve navode oštro je demantovao Novica Tončev, inačče član Predsedništva SPS-a i šef lokalnog odbora te stranke, rekavši da od čitavve te priče nema ništa.

– Ne znam odakle je ta informacija potekla, u svakom slučaju nije tačna.

Ja sam sada i član Predsedništva SPS-a i lepo mi je, tako da nemam potrebu da menjam politički dres – izjavio je Tončev.

Ipak, kredibilan izvor iz vrha SNS-a u Vranju tvrdi da je pomenuti politički transfer gotovo dogovoren.

– Posle svega što se izdešavalo sa vrhom njegove partije, predsednikom i njegovim savetnikom, Tončev je rešio da pređe u našu stranku.

Saznanja koja imam je da će sa sobom povući kompletan Opštinski odbor.

Obavestili su me da je nedavno izjavio kako „neće više da bude na brodu koji tone“.

Mi smo otvorena stranka i svako kome je kvalitetniji život građana prioritet je dobrodošao – kaže visoki funkcioner u vranjskom odboru SNS.

U rukovodstvu vranjskih socijalista kažu da ih ovakav politički transfer ne bi iznenadio.

– Postoje određene priče na tu surduličku temu, ali još uvek ništa zvanično i javno.

Moje mišljenje je da bi ovaj prelazak bio političko samoubistvo bilo kog Tončeva, jer je jedan visoko kotiran u kabinetu ministra, a drugi je član Predsedništva SPS-a i to bi bilo politički krajnje neozbiljno.

Novica bi time zauvek zapečatio političku sudbinu porodice Tončev.

Ne verujem da će se to dogoditi, jer za sada nema najava političkih prelazaka, ali posle poslednjih događaja svaku informaciju o našim ljudima uzimamo sa rezervom i sve navode proveravamo – kaže visoki funkcioner GrO SPS-a u Vranju Branimir Stojančić.

Na pitanje da li bi prelazak Novice Tončeva u SNS iznenadio vranjske socijaliste, Stojančić je kratko odgovorio sa „ne“.    
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: