Nazad

COVID 19 U VRANJU: 20 negativnih, a samo 1 pozitivan

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 01.05.2020 - 21:13

Od ukupno 21 uzorka koji su u sredu poslati u kovid laboratorije u Nišu i Beogradu, jedan ima po drugi put pozitivan test na virus Covid 19, dok su svi ostali negativni.

Foto: S.Tasić/OK Radio

Zaključno sa jučerašnjim danom, u Pčinjskom okrugu testirani su uzorci 1.027 lica, od kojih su 515 sa teritorije Vranja.

Ukupan, zbirni broj pozitivnih u Pčinjskom okrugu je 138, a u Vranju 64.


Trenutan broj pozitivnih u Vranju je 21, broj izlečenih je 24, a 14 osoba je sa jednim negativnim uzorkom.

Zvanično, petoro Vranjanaca je preminulo od posledica koronavirusa.
 


 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Marija Bunčić Jelinić
02.05.2020. , 00:04
Moj suprug i ja smo u braku već oko 7 godina. Sretno smo bili u braku s dvoje djece, sad sam zadnjih mjesec dana počeo primjećivati ​​čudno ponašanje od njega i nekoliko tjedana kasnije otkrio sam da moj muž viđa nekoga. Kasno se počeo vraćati s posla, jedva se brine za mene ili djecu više, Ponekad izlazi, a ne vraća se kući otprilike 2-3 dana. Učinio sam sve što sam mogao da otklonim ovaj problem, ali sve je bilo uzalud, postao sam vrlo zabrinut i potrebna mi je pomoć Kako sam jednog dana pregledavao Internet, naišao na web stranicu koja je sugerirala da dr. Igbinovia može pomoći u rješavanju bračnih problema, obnovi narušenih odnosa i Tako da, osjetio sam da bih ga trebao pokušati, pa sam ga kontaktirao i on je za mene učinio čaroliju samo dva dana moj muž je došao kod mene i ispričao se zbog počinjenih nepravde i obećao da više nikada neće to učiniti od tada sve ima vratio u normalu. Ja i moja obitelj ponovno zajedno sretno živimo .. Sve zahvaljujući dr. Igbinoviji. Ako vam treba čarobnjak koji može izgovoriti čaroliju koja zaista djeluje, predlažem da se obratite njemu. Neće vas razočarati. Ovo je njegov E-mail: doctorigbinovia93@gmail.com ili WhatsApp / viber +2348144480786, uzimajte stvari zdravo za gotovo i to će vam biti oduzeto
Nekica pekica
02.05.2020. , 10:20
Što propaganda kaže o ovome, to nije istina.