Nazad

Crni bilans produženog vikenda: Dve žrtve, pet vozača na trežnjenju

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 12.11.2019 - 10:25

Na području Policijske uprave u Vranju, tokom produženog vikenda od 8. do 11. novembra ove godine, registrovano je sedam saobraćajnih nezgoda.

Policijska uprava Vranje FOTO: D. Ristić/OK Radio
Dve osobe su izgubile život, a tri osobe su zadobile lake telesne povrede.
 
U saobraćajnoj nesreći koja se u petak, 8. novembra, nešto posle podneva dogodila u selu Korbevac, život je izgubio muškarac (54), strani državljanin koji je bio za volanom „juga“ vranjskih registarskih oznaka.
 
On je iz nepoznatog razloga sleteo sa kolovoza i udario u betonski stub, stradavši na licu mesta. 
 
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju oko 13:30 na Vlasini u mahali Stojkovići, kada je kamion TAM, surduličkih registarskih oznaka sleteo s kolovoza, stradao je suvozač Stamenko S. (62) iz Surdulice, dok je vozač Saša I. (47) takođe iz Surdulice zadobio lakše povrede.
 
Kako kažu iz Policijske uprave Vranje, tokom vikenda, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržano je pet osoba.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Siri
12.11.2019. , 11:14
Gospodo policajci sve dok ne dovedete u red TAXI KAMIKAZE nepismene (ima izuzetaka postujem ali malo)nema mira u gradu,kao i one Indijance sa BU tablicama.to samo u Indiju i Siriju ima.postavite radare u gradu,evo u Kralja Milana ko pista F-1.da vidite sta rade.