Nazad

Dan za preventivu: Novi krug BESPLATNIH PREGLEDA u ZC Vranje

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 31.10.2019 - 12:29

Na odeljenjima Doma zdravlja i Opšte bolnice u Vranju u nedelju, 3. novembra, biće sprovedena nova akcija besplatnih preventivnih pregleda koju je iniciralo Ministarstvo zdravlja.

Pregledi besplatni za sve, pa i one bez knjižice FOTO: D. Ristić/OK Radio
Ministarstvo zdravlja nastavlja akciju besplatnih preventivnih pregleda u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina brige o sopstvenom zdravlju.
 
U nedelju, 3. novembra, svi građani, uključujući i one koji iz bilo kog razloga nemaju zdravstveno osiguranje, moći će da u Zdravstvenom centru Vranje izvrše neurološke, mamografske i oftalmološke preglede.
 
Neurološki i oftalmološki pregledi biće obavljani u Domu zdravlja, dok će se mamografija raditi u Radiološkom kabinetu Opšte bolnice.
 
Termin za sve preglede je, kao i do sada, od 8 do 16 časova.
 
Ministarstvo zdravlja će nastaviti akciju preventivnih pregleda i edukaciju građana o značaju prevencije, pravovremene dijagnostike i terapije, kako bi kod što većeg broja pacijenata bolest bila otkrivena na vreme, a životi sačuvani.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: