Nazad

Dani Vranja: Lepa Brena pred rekordnim brojem posetilaca (FOTO)

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 24.08.2019 - 13:50

Na petnaestim po radu "Danima Vranja", na centralnoj bini koncert je održala Lepa Brena uz veliki broj posetilaca.

Lepa Brena u Vranju nakon 30 godina FOTO: G. Mitić/OK Radio
Na konferenciji za novinare pred nastup, istaknuto je da Lepa Brena u Vranju peva prvi put nakon 30 godina.
 
- Ono što mi je zaista velika čast i zadovoljstvo je da su "Dani Vranja" postali jedan veoma tradicionalan događaj i slavi se svake godine.
 
I samo znate da je, ako je nešto teško, onda je teško postati tradicija, a postaje se tako što ste svake godine jako dobri i jako kvalitetni - rekla je Lepa Brena.
 
Kako je najavila, Vranjancima je predstavljen "Best of" program sa pesmama iz svih perioda karijere pevačice, počevši od njenih početaka 1982. godine.
 
Pored Vranjanaca i žitelja okolnih mesta, u publici su se našli i žitelji Severne Makedonije i Bugarske.
 
Prema navodima organizatora, koncert je pratio rekordan broj posetilaca, veći i od prošlogodišnjeg nastupa Dragane Mirković na istom mestu.

Foto Galerija

Lepa Brena na Danima Vranja 2019

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Brenko
24.08.2019. , 21:35
Jadno li si Vranje kad jednoj kičeraj pevaljki daš toliki novac za pola sata pevanja... došla pevušila tu i tamo, vrckala pozadinom, dizala nožice i ručice i uzela lovu koju jedan običan Vranjanac u ovom životu pošteno ne može da zaradi...može samo da sanja da će nekada da zaradi ali možda... Zato ova pevaljka uzme lovu očas posla a posle se hvali kako voli što je narodna pevačica.. Totalni bizar.. A decu lečimo SMS - om..