Nazad

Demanti SNS-a na tekst OK Radija

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 07.02.2013 - 20:42

Čelnici vranjske lokalne samouprave, članovi SNS-a, uputili su OK Radiju mejl u kome se najoštrije demantuju, kako stoji, „gnusne laži o nekakvom sukobu u SNS - u koje ste vi objavili“.

Tričković sa saradnicima

Mejl su potpisali predsednik skupštine grada Dejan Tričković, zamenik gradonačelnika Bojana Velličkov i gradski većnik Nenad Veličković.

U mejlu se tvrdi da je OK Radio objavio informaciju o svađama u SNS-u, a da pritom nije proverio sve činjenice.

- Rast rejtinga SNS-a, kako u Srbiji, tako i u Vranju, očigledno nekome smeta, pa se krenulo u prljavu kampanju punu laži i izmišljotina. Ne možemo da Vas sprečimo da lažete ili da prenosite laži. Samo nastavite. Tako je lagao i Radoman Irić, pa je najuren iz Tanjuga! - kaže se u demantiju čelnika SNS-a.

Na kraju demantija, ova grupa lokalnih čelnika iz SNS-a pozvala je „sve koji nešto znaju o bilo kom članu ili funkcioneru  SNS-a  u Vranju da slobodno i što pre iznesu sav ,,prljav  veš,, u javnost“.

- Ako je neko nešto skrivio biće kažnjen,  ako neko laže i izmišlja biće procesuiran - kaže se na kraju demantija SNS-a na pisanje OK Radija.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: