Nazad

Dinamo SUSPENDOVAO golmana Đurića

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 28.11.2018 - 09:41

Upravni odbor Dinama iz Vranja oglasio se saopštenjem u kojem navodi da je golman Uroš Đurić suspendovan nakon spekulacija oko njegove uloge u visokom porazu na utakmici sa Partizanom.

Đurić neće biti jedini pod suspenzijom FOTO: Arena sport printscreen
Nakon poraza od beogradskog Partizana od 6:0, pojavile su se spekulacije da velike zasluge za to ima golman Uroš Đurić, a sumnje je naročito podgrejao prvi gol u njegovoj mreži kada mu je lopta prošla kroz ruke i noge.
 
Golman je demantovao da je imao ikakve nesportske motive, a zbog optužbi je ostao u Beogradu i nije se vratio u Vranje.
 
Dinamo je suspendovao čuvara mreže Đurića, ali prema poslednjim informacijama tu neće biti stavljena tačka.
 
- Nije sramota sportski izgubiti, pa čak i ovako velikim rezultatom (0:6), pogotovo od tima koji svojim imenom i tradicijom to i zaslužuje. 
 
Čestitke protivniku, ali! To „ali” odnosi se na pojedinačne igrače o njihov odnos prema imenu Dinama i časti sportske igre koju naš klub gaji - stoji u dopisu vranjskog superligaša.
 
Upravni odbor Dinama je povukao konkretne poteze.
 
- Jedna od odluka je i suspenzija golmana Uroša Đurića, koji je svojim branjenjem, odnosno nebranjenjem, doveo celu fudbalsku javnost, kako u Srbiji, tako i u našem gradu Vranju, u sumnju zbog postignutog rezultata. 
 
Suspenzija se odnosi na golmana Uroša Đurića i verovatno na još nekolicinu igrača Dinama
 
Kao klub, ograđujemo se od svih insinuacija i nagađanja, na koje je uticao konačan rezultat utakmice – kažu iz UO Dinama.
 
Iako “žuti” ubedljivo drže samo dno superligaške tabele, opredeljenje je da neće tako lako odstupiti u borbi za opstanak.
 
- Zato se i obraćamo javnosti i poručujemo da ćemo, uz sve nagomilane probleme, i ovaj uspešno rešiti i nastaviti našu sportsku borbu u ovoj istorijskoj sezoni za Dinamo
 
Naši problemi će ostati samo naši i budite sigurni da ćemo ih rešiti na najbolji način za Dinamo, primenjujući propise FS Srbije i Pravilnik o kažnjavanju FK Dinamo - stoji u zaključku saopštenja Upravnog odbora vranjskog kluba.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: