Nazad

Direkciji isečena struja zbog dugova

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 04.02.2013 - 11:31

Direkciji za izgradnju Vranja u četvrtak je isključena struja zbog neplaćenih dugova od oko 15 miliona dinara.

Direkcija za izgradnju Vranja

Kako se saznaje, to preduzeće dva dana je bilo bez električne energije, što znači da i parking služba nije funkcionisala, a radnici su dolazili na posao i sedeli u mraku.

Bez obzira što je Direkciji struja isključena, javna rasveta je funkcionisala, jer su strujomeri i transformatori odvojeni. Struja je ponovo priključena u petak uveče.

Dragan Spirić, član Gradskog veća zadužen za budžet i finansije kaže da je lokalna samouprava u decembru, januaru i 1.februara Elektrodistribuciji uplaćivala novac za utrošenu energiju.

– Decembra smo za račune Gradske uprave i Direkcije uplatili preko 15 miliona dinara, zatim u januaru skoro četiri miliona i 1. februara smo za javnu rasvetu prebacili milion dinara, ali će to biti proknjiženo tek danas.

Direkciji za razvoj i izgradnju ostao je dug manji od 20 miliona, jer smo dosta novca uplaćivali za njihove račune.

To preduzeće i Gradska uprava najveći su dužnici za utrošenu električnu energiju – kaže Spirić.

Pokušaji da se stupi u kontakt sa direktorom Direkcije Nebojšom Nikolićem na ovu temu, ostali su samo pokušaji jer je sekretarica odbrusila da je „direktor na sastanku samo za novinara OK Radija“, uz napomenu da je „ranije već saopšteno da on neće da razgovara sa nama“.

Podsećamo da je nedavno direktor Nikolić preko svoje sekretarice poručio našem novinaru da više sa nama neće komunicirati, a sve zbog toga što mu se nije dopao tekst „Kupujete telefone, a nemate za asfaltiranje“, objavljen na informativnom portalu OK Radija decembra prošle godine.  

Takođe, saznaje se i da je direktor Nikolić strogo zabranio svim zaposlenim radnicima, pa i zameniku direktora, da daju bilo kakve izjave medijima.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: