Nazad

Direktor Direkcije podnosi ostavku?

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 07.02.2013 - 16:21

Direktor Direkcije za razvoj i izgradnju grada Nebojša Nikolić tokom dana podneće ostavku na tu funkciju, saznaje OK Radio iz izvora bliskih SNS-u, čiji je Nikolić član.

Bote Nikolić

 

Kako se saznaje, na njegovo mesto dolazi gradski većnik zadužen za privredu i urbanizam Goran Đorđević.
 
Naš sagovornik kaže da su u toku pregovori sa Nikolićem da sam podnese ostavku, posle svega što se u poslednje vreme dešavalo u Direkciji.
 
– Njegovu ostavku zatražio je predsednik Okružnog odbora stranke Dragan Nikolić i sa tim su saglasni visoki funkcioneri vranjskog odbora stranke.
 
Kao razloge sa ostavku navode bruku za stranku, zbog afere koja je nedavno isplivala u javnost, a vezana za enormne količine hrane i koka-kole pojedene i popijene na račun Direkcije.
 
Takođe, u javnosti je bilo mnogo prozivki na račun ponašanja direktora Nikolića prema medijima i sve to uticalo je na odluku GrO SNS da se od njega zatraži ostavka – kaže dobro obavešteni izvor.
 
Pokušali smo od budućeg direktora Đorđevića da saznamo kada se očekuje ostavka i njegovo imenovanje, ali on nije želeo da govori na tu temu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: