Nazad

Dodeljene nagrade "7. septembar"

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 07.09.2012 - 11:35

British American Tabacco i Leposava Ristić, profesorka srpskog jezika, ovogodišnji su dobitnici javnog priznanja “7. septembar”.

Sa lica mesta
Ova nagrada dodeljuje se povodom obeležavanja godišnjice oslobođenja Vranja u Drugom Svetskom ratu. 
 
Odluku o dodeli priznanja donela je Mandatno-imunitetska komisija grada Skupštine grada. 
 
Siniša Mitić, predsednik komisije, kazao je da je priznanje dodeljeno BAT-u za društvenu odgovornost u poslovanju, humanitarno delovanje i doprinos razvoju lokalne zajednice. 
 
Ristićeva je ovu prestižnu gradsku nagradu prema Mitićevim rečima dobila za rezultate postignute u obrazovanju i mentorskom radu. Njoj je uz priznanje dodeljen i novčani iznos od 50.000 dinara.
 
“Sedmoseptembarsko priznanje” dobitnicima uručio je Dejan Tričković, predsednik Skupštine grada. 
 
Zahvaljujući se na nagradi direktor BAT-a Mihael Sehies kazao je da je kompanija potpuno posvećena davanju doprinosa unutar zajednica u kojima posluje. 
 
On je izrazio očekivanje da će ovako dobra saradnja sa gradom Vranjem biti nastavljena.   
 

Svečanoj sednici u Skupštini grada osim gradskog rukovodstva prisustvovali su Negovan Stanković, državni sekretar u Ministarstvu rada i socijalne politike, narodni poslanici, predstavnici SUBNOR-a Vojske Srbije, PU Vranje, direktori javnih preduzeća i ustanova i odbornici lokalnog parlamenta.   

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: