Nazad

"Dosta je više Snežaninih gluposti"

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 24.07.2013 - 11:57

Generalni direktor „Jumka“ iz Vranja Zoran Stošić ocenio je najavu stupanja u štrajk u toj firmi nezakonitom.

Stošić

On je rekao da bilo kakva obustava rada može imati katastrofalne posledice po firmu koja je u restrukturiranju.

– Ja stvarno više ne znam dokle će se pojedinci mešati u rad uprave kompanije i dokle će na razne načine pokušavati da pobune ostale zaposlene zarad ličnih interesa.

Napominjem da je najavljeni štrajk protivzakonit, jer za organizovanje istog postoje pravila i obaveze koje moraju da se poštuju – kaže Stošić i dodaje da se povoljna klima u bilo kojoj firmi može stvoriti isključivo radom.

– Predsednica ASNS u „Jumku“ Snežana Veličković uporno izlazi u javnost iznoseći svoje lične stavove, tvrdeći da su to stavovi radnika fabrike.

To nije tačno i sve što bude pričala moraće da dokazuje na sudu.

Smatram da ona nije sama u ovoj priči, već da neko stoji iza njenih poteza koji mogu totalno da upropaste kompaniju.

Zamislite kada neko od potencijalnih investitora dođe i vidi radnike ispred zgrade sa transparentima i pištaljkama. Mislim da je dosta više instruiranih gluposti – kaže Stošić.

On podseća da ga je na mesto direktora kompanije postavila država i da ga ona jedino i može smeniti.

– Ne može tamo neka Snežana da smenjuje i postavlja direktore i tu nema razgovora. Ukoliko ne valjam, tu je država da reaguje koja me  je i imenovala.

Na žalost zakoni su takvi da joj niko ništa ne može i da ona kao predvodnik sindikata može da radi stvari koje radi na ovako bezobrazan način – priča direktor Stošić.

Kako se saznaje, on je podneo tužbu protiv Veličkovićeve za klevetu i to zbog teksta na OK Radiju u kome ga  je ona optužila da je „ukrao šleper pamuka“ i da je „opljačkao vranjski „Jumko“ zajedno sa svojim najbližim saradnicima“.

Kao odštetu za te reči od Veličkovićeve traži 200.000 dinara, ukoliko svoje tvrdnje ne dokaže na sudu.   
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: