Nazad

Dr Gordana Đorđević izabrana za predsednika Podružnice SLD-a za Pčinjski okrug

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 25.05.2024 - 17:54

U Vranju je 24. maja 2024. godine održana izborna skupština Podružnice Srpskog lekarskog društva (SLD) za Pčinjski okrug.

Foto:ustupljena fotografija
Na ovoj skupštini, za predsednika podružnice izabrana je dr Gordana Đorđević, specijalista ginekologije i akušerstva.
 
Za zamenika predsednika podružnice izabrana je dr Marina Janjić, takođe specijalista ginekologije i akušerstva, dok je za sekretara podružnice izabran dr Vladan Kostić, specijalista ortopedije vilica i zuba.
 
Skupštini je prisustvovao i prof. dr Milan Nedeljković, specijalista interventne kardiologije i predsednik SLD-a. 
 
Pored njega, događaj su uveličali i profesori Zoran Vacić i Jovan Hadžiđokić. Gosti su održali predavanja na teme interventne kardiologije i istorije medicine, doprinoseći tako stručnoj edukaciji prisutnih članova društva.
 
Ova izborna skupština je još jedan korak ka unapređenju rada i aktivnosti Podružnice SLD-a za Pčinjski okrug, omogućavajući stručnjacima iz različitih medicinskih oblasti da zajedničkim snagama rade na unapređenju zdravstvene zaštite i medicinske edukacije u regionu.
 
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: