Nazad

Država oduzela "Đurine pumpe"

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 24.07.2013 - 09:34

Dve benzinske pumpe „Europetrol“ u Vranju, za koje se veruje da su vlasništvo Bobana Stoiljkovića Đure, zatvorene su do daljnjeg i biće izdate u zakup.

Jedna od oduzetih benzinskih pumpi

Ovim preduzećem sada raspolaže Direkcija za upravljanje oduzetom imovinom, jer je direktor Boban J. (41) u pritvoru.

On se sumnjiči da je od 4. januara do 17. maja ove godine  omogućio zastarevanje potraživanja „Europetrola“ prema kupcima, firmama "Elkab Mestieri" i "Strada Mestieri"  iz Vranja, u ukupnom iznosu od 1.766.158 dinara.

Nakon oduzimanja imovine, svi objekti su funkcionisali, kakao se moglo videt, bez ikakvih problema, ali su od petka 19. jula vrata benzinskih pumpi zapečaćena.

Direktorka Direkcije za upravljanje oduzetom imovinom pri Ministarstvu pravde Biljana Pavlović saopštila je da će zatvoreni objekti biti izdati u zakup u najskorije vreme.

– Benzinske pumpe „Europetrol“ su zatvorene prošle nedelje i u najkraćem roku objekte ćemo dati u zakup.

Ono što sada sa sigurnošću mogu saopštiti je da niko od zaposlenih neće ostati bez posla – kratka je direktorka Pavlović.

Policija je inače 14. aprila 2011. godine uhapsila troje osumnjičenih da su u septembru 2009. godine organizovali primopredaju i transport dela ukupne pošiljke od preko dve tone kokaina, zaplenjenog od grupe odbeglog Darka Šarića na jahti "Maui" u Urugvaju.

Tada su uhapšeni Boban Stojiljković Đura i Aleksandra Mišić iz Vranja i Marko Dabović iz Beograda.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: