Nazad

DS: PUPS da uskrati podršku koaliciji

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 28.01.2013 - 13:40

Gradski odbor DS-a u Vranju uputio je poziv GO PUPS-a da uskrati podršku koalicionim partnerima i time spreči poskupljenje komunalnih usluga

-- Čekamo konačnu odluku PUPS-a oko daljih odluka  rukovodstva - rekao je Goran Stefanović predsednik Gradskog odbora DS-a u Vranju na konferenciji za novinare, povodom apela koji je upućen PUPS-u da uskrati podršku koalicionim partnerima ukoliko gradske vlasti povećaju cene komunalnih usluga.

U trenutku kada je standard građana na najnižem nivou kada poskupljuju i ostale osnovne životne namirnice, a povećavaju se i ostali komunalni troškovi sa republičkog nivoa, gas i struja, povećanje cena komunalnih usluga bila bi katastrofalno loša odluka gradskog rukovodstva.

Očekujemo reakciju GO PUPS-a da uskrati podršku ovakvoj nesposobnoj vlasti koja se isključivo bavi partijskim interesima i zapošljavanjem partijskih ljudi i nametanjem sve većih obaveza  građanima – kazao je Stefanović

Stefanović je prozvao i gradonačelnika Zorana Antića koji je na počretku mandata kako kaže „euforično“ najavljivao da će izgradnja zgrade pozorišta biti završena sa danom obeležavanja Dana grada  31. januarom, iako pozorište još nije ni počelo da se gradi.

- Izjave gradonačelnika moraju biti objektivnije i odgovornije. Dokaz neuspešnosti ove vlasti  je upravo to, jedna demagoška priča bez rezultata bez vizije i ideja, jer pozorište nije ni počelo da se gradi a ne da bude završeno na Dan grada kao što je obećano na početku mandata nove vlasti – kaže Stefanović.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: